Viimeisimmät artikkelit

Bluetooth laite ei löydy on ikävä ilmoitus
  • By Asta
  • 10 Jan, 2022

Bluetooth laite ei löydy -ilmoitus on aina ikävä ja totta on se, että laitteiden parittamisessa on välillä ongelmia. Sama laite voi yhdistyä hyvin kaikkien muiden kanssa paitsi sen, jonka kanssa yhdistyminen pitäisi tapahtua. Joskus yhdistyminen ei tapahdu nopeasti, vaan sitä joutuu odottelemaan todella pitkän aikaa. Mitä sitten tällaisessa tapauksessa voi tehdä? Tai mitä voi tehdä silloin, jos laite on kerran ollut toiseen yhteydessä Bluetoothin avulla, mutta päättää olla tekemättä sitä enää?

Tulostimen asennus tietokoneeseen
  • 31 Dec, 2021

Tulostimen asennus tietokoneeseen saattaa aiheuttaa ihmisille päänvaivaa varsinkin silloin, jos tietotekniset asiat ovat vaikeita. Nykyään tulostinten valmistajat pyrkivät kuitenkin siihen, että tulostimen asentaminen olisi mahdollisimman helppoa. Esimerkiksi suurimmat valmistajat pyrkivät tukemaan erilaisia käyttöjärjestelmiä siten, että tulostin asentuu tietokoneeseen nappia painamalla. Nykyään tulostimet liitetään tietokoneeseen USB-liitännän avulla, jolloin esimerkiksi Windows-käyttöjärjestelmä asentaa tulostimen automaattisesti tietokoneelle, mikä helpottaa käyttöönottoa huomattavasti. Tulostimen asennus tietokoneeseen – vinkit asennukseenLangattoman tulostimen asennus saattaa olla hieman monimutkaisempi kuin USB-liitännän kautta tehtävä asennus.

Kotiteatterin asennus
  • 03 Dec, 2021

Kotiteatterin asennus ei ole rakettitiedettä. Annamme perusvinkkejä, mistä lähteä liikkeelle. Kotiteatterisi oikeaoppinen asentaminen vaatii hieman suunnittelua. Hifisteille kodin musiikkijärjestelmän asentaminen on tarkkaa mittaamista ja viimeiseen asti vietyä suunnittelua. Normaalisti kuitenkin muutamilla perusohjeilla saat kotiteatterisi viritettyä sinulle sopivaksi. Lopputulokseen vaikuttavat television säädöt ja katselukulmat, subwooferin säädöt ja sijoittaminen, tilan kokonaisakustiikka sekä kaittiumien sijoittelu. Äänen ja kuvan laadun kannalta on tärkeää, että sijainnit on mietitty oikein. Internetistä löytyy paljon materiaalia näihin teemoihin. Myös ammattimaisissa liikkeissä osataan neuvoa.

Kaiuttimen rakentaminen
  • 03 Dec, 2021

Kaiuttimen rakentaminen on varmasti monen musiikin harrastajien unelma, sillä silloin pääsee tekemään juuri sellaiset kaiuttimet kuin itse haluaa. Aloittelijan ei kannata lähteä tekemään kuitenkaan liian kunnianhimoista projektia, sillä se saattaa loppua jo heti alkuun. Jos eteen tulee liian vaikeita haasteita, koko projekti saattaa unohtua ja tarvikkeet jäädä käyttämättä. Onkin järkevää aloittaa jostain valmiista rakennussarjasta, jossa tarvittavat piirilevyt, komponentit ja kaikki tarvittava on jo valmiina. Näin ei tarvitse kuin kolvata komponentit paikoilleen ja koota kaiuttimen kehikko, joten aloittaminen on helpompaa.