Akkukäyttöiset lehtipuhaltimet

  • 15 Sep, 2022

Akkukäyttöiset lehtipuhaltimet ovat käytännöllisiä.

Lehtipuhaltimet ovat oiva vaihtoehto jokavuotiselle lehtien haravoinnille. Laadukas lehtipuhallin sopii ammattikäyttöön sekä kotipihoille ja puutarhaan. Niitä voi käyttää apuna myös lumien puhdistamisessa kulkuväyliltä. Lisäksi osa niistä toimii myös monikäyttöisesti lehti-imureina, jolloin imutoiminnon ansiosta lehdet saa kerättyä näppärästi keräyspussiin. Tärkeää on, että puhallin on tarpeeksi tehokas sekä mukava käyttää eikä rasita kantajaansa liikaa. Lehtipuhaltimia löydät niin akkukäyttöisinä, sähkökäyttöisinä sekä polttomoottoriöljyllä toimivina.

Tehokkaat ja käytännölliset lehtipuhaltimet

Laadukkailla ja tehokkailla lehtipuhaltimilla saa pihan huollettua nopeasti ja näppärästi sekä aikaa säästyy vuotuiselta haravoinnilta. Akkukäyttöiset lehtipuhaltimet ovat äärimmäisen hyvä valinta ammatti- ja kotikäyttöön, sillä ne ovat hiljaisia. Sen ansiosta sitä voi käyttää rauhassa ilman kuulosuojaimia eivätkä naapurit häiriinny. Akkukäyttöinen lehtipuhallin on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä lataamalla akun saa useita tunteja puhallusaikaa. Akullinen puhallin ei synnytä myöskään hajuhaittoja tai muita päästöjä.

Akulla toimiva lehtipuhallin ja muut Milwaukee -tuotteet on helppo ottaa käyttöön, sillä usein niihin laitetaan ladattu akku paikalleen ja työ voi alkaa. Tällöin ei tarvitse miettiä johtoja tai sen kantama-aluetta. Lisäksi puhallinta valitessa on hyvä miettiä sen tehokkuutta, säätömahdollisuuksia sekä kokonaispainoa. Puhallustehokkuus kannattaa säätää aina tarpeen mukaan, jotta työskentely on vaivatonta ja mukavaa.

Reppupuhallin on ergonominen valinta

Lehtipuhaltimen kanniskelu pitkiä aikoja voi olla erityisesti tottumattoman selälle raskas suoritus. Silloin huomio on kiinnitettävä kantamisasentoihin sekä valita sellainen puhallin, jota oikeasti jaksaa kanniskella. Yksi hyvä vaihtoehto on reppupuhallin, joka asetetaan selkään. Tämä auttaa liikkumaan näppärämmin ja mahdollistaa puhaltimen mukavamman käytön. Myös hyvät hanskat lisäävät usein käyttömukavuutta. Puhdas piha syntyy kuin huomaamatta.